IMG-LOGO

KOMPANIA

Shërbimet tona

Kanalet e shitjeve të MatkosPharm përfshijnë sektorin privat dhe publik.

Për sa i përket sektorit publik, MatkosPharm ka qenë në gjendje të ofrojë mallra mjekësore dhe farmaceutike për spitalet komunale dhe klinikat publike lokale si dhe për spitalet shtetërore mjekësore dhe universitetet.

Si i tillë, MatkosPharm planifikon të vazhdojë të jetë pjesë e tenderëve të sektorit publik, ndërkohë që vendos partneritete me prodhues të huaj farmaceutikë.


1. Vlerësimi i Kërkesës - Në lidhje të ngushtë me përdoruesin përfundimtar, përkatësisht dyqanet farmaceutike dhe klinikat dhe stomatologjinë, MatkosPharm mbledh rregullisht informacione në lidhje me kërkesën për produkte, marka dhe zgjidhje të reja që i përshtaten më së miri nevojës së tregut. Si i tillë, MatkosPharm është në përputhje me të gjitha zhvillimet e kërkesës për produkte dhe pajisje në këtë industri.

2. Import - I përkushtuar për ofrimin e të gjitha produkteve të nevojshme për dyqane farmaceutike, klinika dhe stomatologji, MatkosPharm zhvillon marrëdhënie të ngushta me prodhues të huaj dhe importon produkte dhe pajisje për lehtësinë e aksesit për të gjitha dyqanet farmaceutike, klinikat dhe stomatologjinë që operojnë në territorin e Kosovës. . Është e rëndësishme të përmendet se MatkosPharm ka një Depozitë moderne që shërben si ruajtje e të gjitha produkteve dhe pajisjeve.

3. Promovimi - MatkosPharm është një promovues i madh i mallrave dhe shërbimeve të ofruara në treg. Në përputhje me zhvillimet dhe trendet e tregut, MatkosPharm promovon produktet përmes agjentëve të saj të marketingut dhe shitjeve në çdo dyqan farmaceutik, klinikë dhe stomatologji që operon brenda territorit të Kosovës. Promovimi, si pjesë e strategjisë së zhvillimit, i ka mundësuar kompanisë të rrisë pjesën e saj të tregut, duke rritur njëkohësisht reputacionin e markave prodhuese për produktet që i ofrohen industrisë.

4. Shërbimi ndaj klientit - Si pjesë e misionit tonë, MatkosPharm është i përkushtuar për të fituar respektin dhe besnikërinë e klientit duke ofruar vazhdimisht cilësinë dhe vlerën më të lartë të shërbimit duke shfrytëzuar mundësitë e rritjes bazuar në pikat e forta dhe kompetencat tona. Agjentët e marketingut dhe shitjeve të MatkosPharm tregojnë gjithmonë vullnet dhe dëshirë për të punuar, për të ngritur rezultate duke përmbushur përgjegjësitë tona ndaj komunitetit me të cilin bëjmë biznes.

5. Rrjeti – MatkosPharm gjatë viteve të kaluara ka krijuar një rrjet dhe komunikim të madh direkt me më shumë se 500 dyqane farmaceutike, klinika dhe stomatologji që operojnë në Kosovë. Sot, ne jemi vendi për të thirrur sa herë që ata kanë nevojë për ndonjë produkt farmaceutik, produkt dentar ose pajisje. Kjo ka mundësuar një rritje të qëndrueshme të kompanisë që është ndërtuar në besim dhe respekt të ndërsjellë të biznesit.

6. Shitja – Funksioni parimor i MatkosPharm si distributor është duke e bërë atë të përshtatshëm për klientët për të blerë, ndërkohë që ne me qëllim e ofrojmë atë me kujdesin më të lartë ndaj klientit. Gama jonë e produkteve ofron një gamë çmimesh që përshtaten më së miri me varietetet e nevojave të tregut dhe si e tillë i mundëson kompanisë të mbulojë të gjithë tregun. Rritja e mbulimit të tregut siguron që klientët të mund të blejnë produkte sa herë që u nevojiten.

IMG