IMG-LOGO

ORTHOMOL IMMUN 30 VIAL/TABLETS

ORTHOMOL IMMUN 7 VIAL/TABLETS & ORTHOMOL IMMUN 30 VIAL/TABLETS
Orthomol Immun Vial, Suplement për Mbështetjen e imunitetit, Furnizimi 7-ditor dhe 30-ditor, Vitamina A, B, C, D, E, Zink, Jod.
Immun përmban 25 mikronutrientë të rëndësishëm në një kombinim të vitaminave, fitonutrientëve dhe elementëve gjurmë që kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Rr. Zija Shemsiu, Ulpianë, Prishtinë
Rr. Shpëtim Robaj nr.289, Prishtinë
☎️038 733 744 dhe +383 (0)49 159 159

Për të lexuar më shumë informata rreth produkteve të Orthomol ju mund të referoheni në website-in e Orthomol: https://www.orthomol.com/en

Barna titulli 20ML

75.50€

Përshkrimi i barnës farmaceutike.

Sasia