IMG-LOGO

ORTHOMOL MENTAL 15 POWDER/CAPSULES

ORTHOMOL MENTAL 15 POWDER/CAPSULES
Duke mbajtur gjithçka në mendje!
Mbështetje e synuar për performancën mendore
Orthomol Mental është një suplement ushqimor me acid pantotenik për performancë mendore.
Mikronutrientë të rëndësishëm për trurin, përqendrimin dhe kujtesën
Acidi pantotenik kontribuon në performancën normale mendore.
Acidi yndyror omega-3 Acidi dokosaheksaenoik (DHA) kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të trurit.

Rr. Zija Shemsiu, Ulpianë, Prishtinë
Rr. Shpëtim Robaj nr.289, Prishtinë
☎️038 733 744 dhe +383 (0)49 159 159

For more information about Orthomol products please refer to Orthomol's website: https://www.orthomol.com/en

Barna titulli 20ML

75.50€

Përshkrimi i barnës farmaceutike.

Sasia