IMG-LOGO

ORTHOMOL FERTIL PLUS 30 TABLETS/CAPSULE

ORTHOMOL FERTIL PLUS 30 TABLETS/CAPSULE
Orthomol Fertil plus është një ushqim dietik, i destinuar për përdorim dietik te burrat me çrregullime riprodhuese - zinku promovon pjellorinë dhe riprodhimin normal, ndihmon në ruajtjen e niveleve normale të testosteronit në gjak.

Rr. Zija Shemsiu, Ulpianë, Prishtinë
Rr. Shpëtim Robaj nr.289, Prishtinë
☎️038 733 744 dhe +383 (0)49 159 159

Për të lexuar më shumë informata rreth produkteve të Orthomol ju mund të referoheni në website-in e Orthomol: https://www.orthomol.com/en

Barna titulli 20ML

75.50€

Përshkrimi i barnës farmaceutike.

Sasia