IMG-LOGO

ORTHOMOL JUNIOR C PLUS MIX 14 CHEWABLE TABLETS

ORTHOMOL JUNIOR C PLUS MIX 14 CHEWABLE TABLETS
Orthomol® Junior C Plus është një suplement dietik me një qëllim të veçantë mjekësor që funksionon për infeksione të përsëritura dhe një sistem të dobësuar imunitar. I destinuar për fëmijët më të vjetër se katër vjeç.
-Produkt gjerman:
-Nuk përmban laktozë;
-Pa gluten.

Rr. Zija Shemsiu, Ulpianë, Prishtinë
Rr. Shpëtim Robaj nr.289, Prishtinë
☎️038 733 744 dhe +383 (0)49 159 159

Për të lexuar më shumë informata rreth produkteve të Orthomol ju mund të referoheni në website-in e Orthomol: https://www.orthomol.com/en

Barna titulli 20ML

75.50€

Përshkrimi i barnës farmaceutike.

Sasia