IMG-LOGO

ORTHOMOL ARTHROPLUS 30 POWDER/CAPSULES

ORTHOMOL ARTHROPLUS 30 POWDER/CAPSULES
Orthomol Arthro plus është një ushqim dietik i destinuar për qëllime specifike mjekësore, i përshtatshëm për plotësimin e nevojave ushqimore në rast të ndryshimeve osteoartritike të kyçeve.
Çdo dozë përmban një pako me 17 gram pluhur dhe një pako të mbushur me dy kapsula që përmbajnë acide yndyrore Omega-3 dhe acid hialuronik.
Përzieni përmbajtjen e paketës që përmban pluhurin me të paktën 150-200 ml ujë dhe merrni kapsulat në paketimin e bashkangjitur.

Rr. Zija Shemsiu, Ulpianë, Prishtinë
Rr. Shpëtim Robaj nr.289, Prishtinë
☎️038 733 744 dhe +383 (0)49 159 159

Për të lexuar më shumë informata rreth produkteve të Orthomol ju mund të referoheni në website-in e Orthomol: https://www.orthomol.com/en

Barna titulli 20ML

75.50€

Përshkrimi i barnës farmaceutike.

Sasia