IMG-LOGO

ORTHOMOL NATAL 30 POWDER/CAPSULES

ORTHOMOL NATAL 30 POWDER/CAPSULES
Mikronutrientë të rëndësishëm për shtatzëninë dhe ushqyerjen me gji.
Orthomol Natal kombinon mikronutrientët thelbësorë me përfitimet për nënën dhe fëmijën (acidi yndyror omega-3 DHA, vitamina D3, kulturat e baktereve të acidit laktik) dhe furnizon me lëndë ushqyese të rëndësishme për zhvillimin e fëmijës tuaj, mirëqenien tuaj dhe një shtatzëni të qetë që nga koha e konceptim.
Ai përmban një kombinim të acidit folik dhe Quatrefolic® si një kontribut në rritjen normale të indeve të nënës gjatë shtatzënisë.

Rr. Zija Shemsiu, Ulpianë, Prishtinë
Rr. Shpëtim Robaj nr.289, Prishtinë
☎️038 733 744 dhe +383 (0)49 159 159

Për të lexuar më shumë informata rreth produkteve të Orthomol ju mund të referoheni në website-in e Orthomol: https://www.orthomol.com/en

Barna titulli 20ML

75.50€

Përshkrimi i barnës farmaceutike.

Sasia