IMG-LOGO

ORTHOMOL SPORT

Përbërësit në Orthomol Sport janë zgjedhur me kujdes për të siguruar mbështetje optimale për atletët dhe njerëzit që përfshihen në aktivitet fizik rregullisht. Disa nga lëndët ushqyese kryesore në shtesë përfshijnë B-vitamina, magnez, selen, zink dhe antioksidantë si vitamina C, vitaminën E dhe beta-karoten.

Rr. Zija Shemsiu, Ulpianë, Prishtinë
Rr. Shpëtim Robaj nr.289, Prishtinë
☎️038 733 744 dhe +383 (0)49 159 159

Për të lexuar më shumë informata rreth produkteve të Orthomol ju mund të referoheni në website-in e Orthomol: https://www.orthomol.com/en

Barna titulli 20ML

75.50€

Përshkrimi i barnës farmaceutike.

Sasia