IMG-LOGO

ORTHOMOL CARDIO 30 POWDER/TABLET/CAPSULES

ORTHOMOL CARDIO 30 POWDER/TABLET/CAPSULES
Orthomol Cardio është një shtesë ushqimore. Ai përmban mikronutrientë të rëndësishëm për funksionin normal të zemrës.
Me acidet yndyrore omega-3 EPA dhe DHA, si dhe vitaminën B1 (tiaminë), që kontribuojnë në funksionin normal të zemrës, plus polifenolet e kakaos.

Rr. Zija Shemsiu, Ulpianë, Prishtinë
Rr. Shpëtim Robaj nr.289, Prishtinë
☎️038 733 744 dhe +383 (0)49 159 159

Për të lexuar më shumë informata rreth produkteve të Orthomol ju mund të referoheni në website-in e Orthomol: https://www.orthomol.com/en

Barna titulli 20ML

75.50€

Përshkrimi i barnës farmaceutike.

Sasia