IMG-LOGO

ORTHOMOL NATAL PRE 30 CAPSULE

ORTHOMOL NATAL PRE 30 CAPSULE
Orthomol Natal Pre është një kombinim mikronutrientësh për gratë që duan të kenë fëmijë dhe ju mbështet në planifikimin familjar që në fillim.
Zinku, vitamina D, vitamina B12 dhe acidi folik luajnë një rol në ndarjen e qelizave, Vitamina B6, vitamina B12, vitamina D, acidi folik dhe zinku kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar si dhe ndihmojnë në uljen e lodhjes.

Rr. Zija Shemsiu, Ulpianë, Prishtinë
Rr. Shpëtim Robaj nr.289, Prishtinë
☎️038 733 744 dhe +383 (0)49 159 159

Për të lexuar më shumë informata rreth produkteve të Orthomol ju mund të referoheni në website-in e Orthomol: https://www.orthomol.com/en

Barna titulli 20ML

75.50€

Përshkrimi i barnës farmaceutike.

Sasia