Shërbimet tona

Shërbimet tona

Ne përpiqemi për një shëndet më të mirë për të gjithë pacientët, përmes përdorimit të metodave më të mira të distribuimit dhe shërbimit me besnikëri kundrejt komunitetit medicinal, pacientëve dhe njerëzve në nevojë, si dhe synojmë të krijojmë më shumë lidhje biznesore jashtë Kosovës me qëllim të rritjes së kapaciteteve tona profesionale dhe konkuruese në rrugën për t’u bërë kompania udhëheqëse në këtë treg.

Kontakt

Orari i punës 8:00 AM - 6:01 PM

Telefono tani +383 (0)49 159 159