Pako BMS whitening 38% për Klinikë Dentare!

E përdorur me aparaturë zbardhuese pakoja përmban:

• 2 Shiringa me gjel peroksid hidrogjeni 38% për pacient
• 1 Shiringë "Bleach Mask Light Curing" për gingivë
• 6 Kanula përzirëse
• 3 Aplikator

Pakoja BMS white 38% përdoret për dy persona dhe kushton tek ne vetëm 35€!

Distributor eksluziv për Kosovë të BMS Dental: Matkos Pharm Sh.P.K!

Kontakt

Orari i punës 8:00 AM - 6:01 PM

Telefono tani +383 (0)49 159 159

Shto në shportë