Vaj lubrifikues BMS Dental Universal LUBRIOIL 500 ml!

Vaj lubrifikues i turbinave dbe instrumenteve tjera BMS Dental Universal LUBRIOIL 500 ml!

Mbron dhe kujdeset për pajisjet tuaja duke mos lejuar korrozionin e tyre!

Distributor eksluziv për Kosovë të BMS Dental: Matkos Pharm Sh.P.K!

Kontakt

Orari i punës 8:00 AM - 6:01 PM

Telefono tani +383 (0)49 159 159

Shto në shportë